Kärsitkö allergiasairaudesta?

Mitä allergia on?

Hengitysteihin kohdistuvaa allergiaa pidetään usein nykyajan sairautena, jolla on yhteys uusiin elintapoihin ja lisääntyneisiin ilmansaasteisiin. Immuunijärjestelmä ylireagoi vaarattomiin aineisiin, mikä aiheuttaa allergisia reaktioita. Allergiasairauksien perussyytä voidaan hoitaa ohjaamalla immuunijärjestelmäämme sietämään vaarattomia aineita paremmin.

TÄRKEITÄ ILMAN ALLERGEENEJA

Tietoa pölypunkista
Tietoa siitepölystä
Siedätyshoidossa elimistön immuunijärjestelmää ohjataan sietämään tiettyjä allergeeneja paremmin. Hoito toteutetaan siten, että immuunijärjestelmää altistetaan toistuvasti ja pitkäaikaisesti hallituissa olosuhteissa sellaisille allergeeneille, joihin se reagoi.
Voit käyttää sanastoamme, jos tässä tekstissä on sanoja, joiden selitystä jäät kaipaaman, tai jos haluat ylipäätään oppia enemmän allergiaan liittyvistä termeistä.
Allergiahoidon tavoitteena on päästä täysin eroon oireista. Monilla on riittämättömästi hoidettuja oireita, jotka hankaloittavat elämää. Mikä oma tilanteesi on? VAS-asteikolla voidaan arvioida allergiaoireita sekä oirelääkityksen riittävyyttä. Se luo hyödyllistä pohjaa lääkärin kanssa käytäville keskusteluille.
Last updated: 2017.03.14